Over ons

Wij leveren het grootste assortiment jaarrond, zonder minimale bestelhoeveelheid maar met de hoogste kwaliteit en daarin zijn wij uniek!

Vijverplanten online

Vijverplanten Online is een dochteronderneming van waterplantenkwekerij Aqua Sifra. Toen er steeds meer vraag
bleek van zowel hoveniers als particuliere vijverliefhebbers naar het opsturen van onze planten in kleine aantallen, zijn we een webshop begonnen en niet zonder succes!

Aqua Sifra

Vijverplanten Online wordt gerund vanuit Aqua Sifra en daarom nemen wij jullie graag mee in haar verhaal.

Aqua Sifra is een waterplantenkwekerij die draait op enorm veel kennis en passie voor het vak. Loop een dagje mee op de kwekerij en je zult zien dat dit bedrijf erg authentiek is. De werkwijze komt voort uit jarenlange praktijkervaring, niet uit een boekje. Kweker Piet houdt zich het liefst zo min mogelijk bezig met ‘zakenman zijn’ en zo veel mogelijk met de planten.

Inmiddels is Aqua Sifra uitgegroeid tot een grote waterplantenkwekerij met een divers, voornamelijk inheems assortiment van meer dan 320 verschillende soorten. Maandelijks verkoopt zij duizenden planten van hoge kwaliteit aan de groothandel en tuincentra in binnen- en buitenland. Daarnaast levert Aqua Sifra planten aan hoveniers, groenvoorzieners,  overheidsdiensten, instellingen en collega-kwekers en geeft daarbij inhoudelijk advies over het aanplanten.


Bezoekadres

Burgemeester Smitweg 85
2391NG
Hazerswoude-Dorp

Klantenservice

info@vijverplantenonline.nl